Fantastičan jednostavan obrok.
Za dobru se salsu treba potruditi. No to napravite jednom kad je sezona rajčica pa salsu zamrznite (Jednom ću stavit pravi recept kad bude sezona rajčica : )).
Evo jednog dobrog recepta za salsu na brzinu (ukoliko imate svježe rajčice, ako nemate koristite rajčice iz kantice koje su već oguljene):
1
Stavite tople vode u jednu posudu i dodajte cijele rajčice te ''pecite'' u pećnici 2 minute na punoj snazi.
Stavite tople vode u jednu posudu i dodajte cijele rajčice te ''pecite'' u pećnici 2 minute na punoj snazi.
2
Izvadite posudu iz pećnice, a zatim ogulite rajčice, i izvadite sjeme i onaj tvrdi dio. Ogulite i nasjeckajte 1 luk i par češnjaka i stavite u posudu s nešto maslinovog ulja.
3
Dodajte lovorov list i list dva bosiljka, prstohvat soli i rajčice izrezane na male komadiće, a zatim stavite posudu u pećnicu na 6 minuta na punoj snazi.
4
Izvadite iz pećnice, promiješajte temeljito i neka umak kuha još jedno 6 minuta.
Špagete (domaće ; ) )kuhajte 5 minuta i voila'...,ručak je gotov.
Izvadite iz pećnice, promiješajte temeljito i neka umak kuha još jedno 6 minuta.
Špagete (domaće ; ) )kuhajte 5 minuta i voila'...,ručak je gotov.
Nema komentara:
Objavi komentar