Poluprazan hladnjak ne obećava. Ali tegla ljute domaće salse, čija priprema je neki dan grijala kuhinju, uljeva nadu.
I par zaostalih šampinjona će poslužiti, kao i mozzarella koja bijaše na popustu neće završiti na pizzi.
Evo kako ću:
Napravit ću autoportret na zagrijanom maslinovom ulju,
i ubaciti narezani luk.
I sad slijedi ''slatki'' dio...Dok se luk pirja, ubacujem vodu od mozzarelle, te dvije tri čajne žličice muscovado šečera, te malo kurkume i slatke crvene paprike.
Kad omekša, ubacujem narezane pancete i šampinjone
te malo poslije i ljutu salsu, promješam par puta, te dodajem 2 jušne žlice kiselog mlijeka.
I negdje pri kraju natrgam svježe začine.
i pomiješam sa al dente skuhanim bigolima.
Na još toplu paštu dodajem naribanu mozzarellu.
Uživajte.
Nema komentara:
Objavi komentar