četvrtak, 13. prosinca 2012.

Bijeli Rezanci s porilukom, kukuruzom i feta sirom

Ovaj smo izuzetno jednostavan recept također isprobali u prije opisivanoj kućici. Poriluka u ovo doba godine ima, ma ima ga uvijek, no sad je još povoljniji, barem mi se tako čini.

A što Vam treba:
- 1 poriluk
- komad feta sira (ili fetaki)
- 70 ml vrhnja za kuhanje
- 150 g kukuruza ( iz kantice ili zamrznutog)
- žlica maslaca
- malo maslinovog
- bijeli papar i sol
Narežite poriluk na kolutiće.
Odmotajte feta sir : ).
Na rastopljeni maslac i zagrijano maslinovo ulje ubacite poriluk, posolite i popaprite,
te kad omekša ubacite kukuruz.
Ubacite skuhane rezance, te promiješajte, ubacivši pritom ''smrvljeni'' feta sir i vrhnje za kuhanje.

Bon gosea.

2 komentara: